Mosa Panel voor een professionele en snelle renovatie

Mosa Panel is een renovatietegelsysteem voor uitsluitend de Nederlandse markt, waarmee met behoud van vertrouwde kwaliteit en uiterlijk, het tegelwerk van badkamer en toilet zonder overlast gerenoveerd kan worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Mosa Panel-renovatietegelsysteem? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Let op: De Mosa Panel-informatie op deze pagina is enkel relevant voor de Nederlandse markt.

Snelle renovatie, minder overlast, tevreden bewoners

  • Waterdichte oplossing;
  • betaalbaar;
  • lichtgewicht en makkelijk te hanteren;
  • regionale dealers en landelijke distributie;
  • volledig support bij proefbadkamers;
  • Technical Sales Engineer Panel voor ondersteuning tijdens uitvoering.
Maak afspraak met uw contactpersoon

Bewoners zitten doorgaans niet te wachten op een renovatie. Tijdens een renovatie kunnen toilet, badkamer en/of keuken dagenlang niet worden gebruikt. De woning ligt vol met stof en puin. Bij de ontwikkeling van Mosa Panel was het uitgangspunt: tevreden bewoners door snelle renovatie met minder overlast. Panel is de uitkomst in de bouw- en renovatiesector. Het is een innovatief wand- en vloerpaneel waarop Mosa-tegels zijn verlijmd. Een ruimte met Panel behoudt zijn uitstraling: tijdloos in design en duurzaam. Naast de tevredenheid van de bewoners speelt budget ook een rol. De kosten van Panel wegen op tegen de snelheid, het gemak en de overlast van traditionele renovatie.

> Renovatie in 20 stappen

> Antwoorden op veel gestelde vragen

Mosa-panel-15.jpg

Panel-installateurs en -distributeurs

Om de renovatiekwaliteit met Mosa Panel te garanderen, worden de panelen uitsluitend geplaatst door gecertificeerde Panel-installateurs. Om een optimale logistieke dienstverlening te waarborgen, nemen deze installateurs Panel af bij geselecteerde distributeurs. De Panel-distributeurs kenmerken zich door hun efficiënte logistiek- en planningsproces dat vertragingen op de bouw voorkomt.

Zoek een installateur of distributeur
> Meer over Mosa Panel-trainingen

Mosa Panel-case studies

Mosa Panel-collectie

Het Mosa-team van ontwerpers en keramisten werkt voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe collecties en innovaties. Bij de ontwikkeling van Mosa Panel is de vertaling van de traditie en tactiliteit van keramiek naar hedendaagse, onderscheidende en vernieuwende ontwerpen het uitgangspunt.

> Bekijk de Panel-collectie

 

Scroll doel: "panelbrochure" (edit mode)

Panel-documentatie

Mosa beschikt onder andere over een brochure, bestekservice en collectieoverzichten. Hierin vindt u achtergrondinformatie over onze Panel-producten en -diensten. Deze documentatie vraagt u eenvoudig online aan.

Downloads

Panel-bestekservice

> Naar Panel-bestekservice

Brochure downloaden

Laat uw gegevens achter en u ontvangt een e-mail met de downloadlink naar de digitale Mosa Panel-brochure.

 

Brochure aanvragen

U wilt de Mosa Panel-brochure liever per post ontvangen? Gebruik het formulier om de brochure aan te vragen.