close

 

NIEUWSBERICHT

2 april, 2019

Mosa verwelkomt Marketing Director Albert Zomer

Albert Zomer is benoemd tot Marketing Director van Royal Mosa. Hij treedt op 1 april 2019 in functie en rapporteert rechtstreeks aan CEO Frank Spikker. Alle medewerkers van Mosa heten hem van harte welkom in het bedrijf.


 

Albert Zomer is een ervaren marketeer en heeft in verschillende landen en in verschillende culturen gewerkt. Hij studeerde bedrijfseconomie/marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen en begon zijn carrière bij Philips Lighting. Hier bekleedde hij tot 2013 verschillende marketing- en salesfuncties.

Na een korte periode als Chief Marketing Officer bij Opple Lighting, startte hij in 2016 zijn eigen bedrijf in management consultancy en interim management.

Albert Zomer kijkt ernaar uit om samen met de verschillende teams de marketingactiviteiten af te stemmen op de strategie van Mosa. Hij voegt toe: “Ik ben er trots op deel uit te maken van een bedrijf met zo'n rijke geschiedenis, uitgebreide kennis en passie voor wat ze doen. Verder kijk ik ernaar uit om mijn ervaring, klantgerichtheid en passie voor innovatie te gebruiken om het merk te versterken en de groei van Mosa te bevorderen.”

Albert-Zomer-01.jpg

Albert Zomer, Marketing Director Royal Mosa