close

 

NIEUWSBERICHT

29 januari, 2020

Mosa verwelkomt CSO Raymond Smeets

Raymond Smeets is benoemd tot Chief Sales Officer (CSO) van Royal Mosa. Hij treedt op 1 februari 2020 in functie en rapporteert rechtstreeks aan CEO Frank Spikker. Alle medewerkers van Mosa heten hem van harte welkom in het bedrijf.


 

Raymond Smeets heeft veel internationale ervaring in zowel sales als marketing. Hij studeerde International Business aan Zuyd Hogeschool en werkte daarna onder meer voor Struyk Verwo Group en Heras Buitenbeveiliging. Sinds 2015 werkte Raymond bij Bruynzeel Storage Group in de functie van Chief Sales Officer; hier was hij verantwoordelijk voor wereldwijde sales en marketing.

Raymond Smeets kijkt ernaar uit om samen met de verschillende teams de salesactiviteiten af te stemmen op de strategie van Mosa. Hij voegt toe: “Mosa is een fantastisch merk met een rijke historie en zeer sterke reputatie: Dutch design dat vanuit Maastricht zijn weg vindt naar projecten over de hele wereld. Ik ben er trots op samen met mijn collega’s verder inhoud te mogen geven aan de sterke groei-ambities van Mosa.”

Mosa-CSO-Raymond-Smeets.jpg

Raymond Smeets, Chief Sales Officer Royal Mosa