close

 

NIEUWSBERICHT

12 juli, 2018

Mosa verwelkomt CEO Frank Spikker

Met genoegen informeren wij u over de benoeming van Frank Spikker tot CEO van Royal Mosa. Frank Spikker treedt in dienst op 1 augustus 2018. Medewerkers van het bedrijf heten hem een warm welkom.


 

Frank Spikker is een ervaren CEO met competenties in onder meer marketing, operations en design in zowel B2B als B2C. Hij studeerde Bedrijfskunde/International Marketing aan de Universiteit van Nijmegen en begon zijn carrière bij Philips Lighting. Hier werkte hij tot 2011 in verschillende posities binnen Marketing en General management in Europa en Azië. In zijn laatste positie bij Philips was Frank Spikker als CEO verantwoordelijk voor de BU Professional Lighting Asia Pacific. Sinds januari 2011 was hij Group-CEO van Halo Creative & Design Ltd. Dit Engelse bedrijf bouwde met merken als Timothy Oulton wereldwijde distributie op voor handgemaakte, luxueuze meubelstukken en verlichting met een focus op stijl en design.

De toekomstige CEO van Mosa ziet ernaar uit om met alle teams te werken aan een duurzame en succesvolle toekomst voor het bedrijf. Hij zegt geweldig trots te zijn dit mooie bedrijf met rijke historie te mogen leiden.

frank-spikker-ceo-royal-mosa-01.jpg

Frank Spikker, CEO Royal Mosa